Painatuspalvelut

Painatuspalvelut

Painamme myös asiakkaiden omia tuotteita

Painamme myös asiakkaidemme omia tuotteita, kuten:

-työvaatteita, seura-asuja sekä muita tekstiilejä.

Monesta muusta toimijasta poiketen, voitte tuoda meille myös omat tuotteenne painettavaksi, emmekä velvoita teitä ostamaan niitä meiltä.

Oli kyseessä sitten yksittäinen työtakki / työhousut, yhden joukkueen pelipaidat taikka useampi sata tuulitakkia, kaikkien merkkaus onnistuu.

Annamme näissä tapauskohtaisen hinnan tuotteesta, määrästä ja logosta riippuen.

Mikäli painatustarpeenne on usein toistuvaa, teemme ”vakiasiakkaiden” kanssa siten että:

Pidämme valmiita painokalvoja / painokuvia aina valmiina hyllyssä, jolloin merkkaukset saadaan tehtyä nopeasti. Tämä palvelu ei maksa mitään.

Lisäksi merkkaamme aina pienet työt ylös, ja laskutamme sitten kootusti kun on kertynyt enemmän. Tämä siksi että minimilaskutuksemme painotöissä on 10,00€ sis alv / tilaus, ja jos kirjoitamme jokaisesta kympistä erillisen laskun, se ei mielestämme palvele ketään.

Mikäli yrityksenne painatustarpeet ovat vuositasolla isot (useita satoja-tuhansia kappaleita), räätälöimme teille asiakaskohtaisen painatushinnaston, mikä määräytyy logosta, logon väreistä sekä koosta, painettavista tuotteista sekä tuotteiden materiaalista riippuen.

Teemme painatuksia kaikkialle Suomeen:

Voitte lähettää meille tuotteet painettavaksi myös muualta Suomesta, tarvittaessa tilaamme niille myös ”kyydin” mikä noutaa tuotteet sovitusti. Käytämme DB Schenker kuriiripalvelua, mitä kautta on mahdollista tilata nouto tuotteille suoraan yrityksestänne meille painettavaksi. Voitte myös ohjata tuotteet toimittajaltanne suoraan toimitettavaksi painoon meille.