Mainoskynät

Mainoskyniä ostaessa pitää muistaa muutamia faktoja:

KAIKKI markkinoilla olevat kynät ovat käytännössä lähes identtisiä verrattaessa keskenään ja tulevat samoilta maailman tehtailta, valtaosa aasiasta ja osa euroopasta.

Tuotteita ostetaan yleisesti ottaen kerralla aina isoja määriä, sadoista jopa tuhansiin kappaleisiin.

Kun ostat esim. 100 kynää versus 500 kynää -> Hinta yleensä tippuu yksikköä kohden merkittävästi.

Kyniä on monenlaatuisia sekä monenhintaisia: Halvin ei ole yleensä hirveän laadukas vaihtoehto, mutta kalleinkaan ei välttämättä tuo sitä lisäarvoa mitä hinnasta voisi kuvitella. Pääsääntönä voidaan kuitenkin pitää että kynän hinta on yleensä melko verrannollinen siihen mikä on kynän laatu.

Toisinsanoen, jos aikomuksena on hankkia pieni määrä kyniä esim. asiakkaille jaettavaksi, on syytä pohtia onko muutaman kympin säästö sen riskin arvoinen etteivät kynät olekaan hirveän laadukkaita? Huono kynä = Huono mainos.

Kynien hankintatarkoitus myös vaikuttaa siihen millainen vaihtoehto on paras:

Hankitaanko iso määrä jaettavaksi esim. messuille? Hankitaanko laadukkaat kynät henkilökunnan käyttöön, tai ainoastaan esim. asiakkaille annettavaksi? Vai onko kynän tarkoitus olla liikelahja? 

Mainos-Artama maahantuo VIVA & PRESTIGE kyniä suoraan niiden tehtaalta sekä merkkaamme myös kynät suoraan tehtaalla. Pystymme siis varmasti antamaan kilpailukykyisen hinnan ilman välikäsiä sekä suorat ostot tehtaalta takaavat varmimman toimitusketjun.

Tutustu valikoimiin allaolevista kuvastoista ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

 

VIVA

Beznazwy-1

PRESTIGE

Beznazwy-1